Magnette "stond versteld" van uitnodiging Van Grieken voor feest Waals Gewest | PAL X

Paul Magnette en Tom Van Grieken. Photoneww

Binnenland politiek

Magnette “stond versteld” van uitnodiging Van Grieken voor feest Waals Gewest | PAL X

PAL

X, het vroegere Twitter, is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op het platform verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


18/09/2023 – 10:00

Zondag vierden de Walen het Feest van het Waals Gewest. Ook Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken kreeg een uitnodiging voor de viering in het Waals Parlement. Tot grote verbazing van PS-voorzitter Paul Magnette. “Extreemrechts moet niet uitgenodigd worden”, zo vindt de PS-voorzitter.

Vorige PAL X:

https://palnws.be/2023/09/federale-politie-wordt-ingezet-om-nieuwe-brandstichtingen-in-scholen-te-vermijden-pal-x/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




23 gedachten over “Magnette “stond versteld” van uitnodiging Van Grieken voor feest Waals Gewest | PAL X”

  1. PS-mandatarissen die de hand geschud hebben van TVG zonder dat zelf te beseffen, hoe hilarisch. De enige reden dat de PS absoluut vasthoudt aan dat cordon sanitaire is omdat zij beseffen dat met het VB niet over splitsing te onderhandelen valt. Met de andere “Vlaamse” partijen evenwel …

  2. Wat me opvalt aan deze generatie politici en de media die hun woorden moet goedpraten, is dat ze ze steeds flip-floppen. Socialisme is maar net iets ouder dan België, namelijk 200 jaar. Socialisme heeft geen traditie, erfgoed, geen moraal, geen nalatenschap. Het heeft steeds geprobeerd traditie, erfgoed en het Christendom te vernietigen onder het mom van progressief te zijn. Enkel om de Walen op te ruien en voor zijn kar te spannen bespeelt Magnette de conservatieve snaar. Net zoals Bouchez en de rest vd liberalen waaronder Verhofstadt die drugsgebruik normaliseerden en snel-Belgen maakte, om achteraf de rechterzijde op te ruien tegen migranten die niet werken op de arbeidsmarkt en te flip-floppen inzake drugsgebruik. Magnette zijn traditie is dezelfde als die van Stalin tijdens WO2. Het land volledig verwoesten en verzieken en alle tradities uitwissen, maar wanneer puntje bij paaltje komt, volledig flip-floppen en nationale traditie prediken tegen een ingebeelde vijand wanneer zijn eigen politieke macht in het gedrang komt. Hij is in feite de nationaal-socialist en het toont ons hoe ver socialisten gegaan zijn om het sociaal experiment nationaal-socialisme naar de rechterzijde te duwen zodat ze verder kunnen experimenteren zonder verantwoordelijkheid te nemen.

  3. Tom Van Grieken niet uitnodigen ? Tom is dat gewoon, hij zal er zijn slaap niet voor laten. Maar ik hoor de P.S. niet als er in Oostende een feest is van PVDA waar palestijnse terroristen als helden worden verwelkomt.
    Die PVDA’ers zijn dus wel welkom. En ja het woord van Magnette is wet in Wallonie en bij uitbreiding in gans het land.
    Want let maar op hij zal na de verkiezingen, spijtig genoeg, bepalen wie er dit klote land zal leiden of lijden zo U wil.

  4. Gueule de truand Magnette, heeft dat Vlaams geld nodig om uit te kunnen delen aan zijn socialistisch, voor een zeer groot deel, werkloos, kiesvee en rooie ambtenaren.. Zonder dat geld, is het “game over” voor hem. VB past niet in dat plaatje.

  5. Als de Walen massaal blijven stemmen op de PS en, onvoldoende Vlamingen op het VB stemmen, is België binnen 10 à 15 jaar, max, naar de vaantjes. Spijtig dat dit ook de vernietiging zal zijn van de Vlaamse welvaart. Vooral voor de werkende Vlaming.

  6. ‘ébahi’, welk een mooi woord.
    Abasourdi, déconcerté, éberlué, ébouriffé, étonné, médusé, stépufait, surpris, ahuri, ébaubi, ébloui, épaté, interdit, pantois, stupéfié.

    Jammer dat ze zoveel geld kosten.

  7. Klopt Bartje, onze Franstalige vrienden hebben heel veel woorden nodig om weinig of niks te zeggen. Al eens vergaderd met Franstaligen? Er zijn weinig ergere straffen dan dat. Dus Tom mag content zijn dat hij niet naar feestje moet! 🙂

  8. Citaat: PS-mandatarissen die de hand van TVG schudden zonder het zelf te beseffen???Hoe goed volgen deze laatsten de Belze politiek dan of kijken ze uitsluitend naar Franse zenders waarschijnlijk wel! Den Belgique is enkel goed om hun geldzak te vullen al de rest interesseert hen voor geen bal!

Plaats een reactie

Delen