Slottekst COP28-klimaattop goedgekeurd: “Transitie weg van fossiele brandstoffen”

Woensdagochtend werd de slottekst goedgekeurd. Photonews

Binnenland politiek

Sam van Rooy (VB) plaatst pancarte El Kaouakibi in Vlaams Parlement: “Ongepast” | PAL X

PAL

X, het vroegere Twitter, is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op het platform verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


25/09/2023 – 14:00

Tijdens de traditionele septemberverklaring van de Vlaamse regering keerde ook Sihame El Kaouakibi na een lange afwezigheid terug in het Vlaams Parlement. Sam van Rooy van oppositiepartij Vlaams Belang besloot een affiche van El Kaouakibi samen met Vlaams minister Bart Somers (Open Vld) mee te nemen. “Als het parlement een arena wordt van spandoeken/nonverbale communicatie ipv een plaats van woord en wederwoord, dan halen we onszelf omlaag”, vindt Gwendolyn Rutten (Open Vld). “Iedereen heeft recht op een mening – en ik spreek me ten gronde niet uit. Maar de VB-actie vind ik ongepast.”


Vorige PAL X:

https://palnws.be/2023/09/demonstranten-vallen-politiewagens-aan-tijdens-mars-tegen-politiegeweld-pal-x/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




30 gedachten over “Sam van Rooy (VB) plaatst pancarte El Kaouakibi in Vlaams Parlement: “Ongepast” | PAL X”

  1. als Decroo zegt dat hij geen Premier wil worden , want hij is maar de 7de partij of hij zou de dweil zijn en het dan toch doen , dat is ook ongepast – als hij op onze kosten een pornoactice opzoekt , dat is ook ongepast , als hij liegt dat het kraakt , dat is ook ongepast – als er visa’s worden uitgereikt aan terroristen dat is ook …. moet ik verder gaan !!!!!!!!!!

  2. Natuurlijk zal OVld El Kouakibi blijven verdedigen, ze weet immers heel veel over het intern gesjoemel van de partij en misschien nog het meest over de perverse SSomers. Het lijkt me meer ongepast dat iemand 2j ziek thuis kan zitten, of in de zon liggen, zonder dokter controle, met tienduizenden euro’s gaat lopen voorzien voor “kwetsbare jongeren” en het dossier dan nog laten klasseren onder dat van de bende van Nijvel. Blijkbaar is VB de enige die dit gedrag van een misdadiger durft aan te klagen.

  3. “Iedereen heeft recht op een mening” zegt madam Rutten, terwijl het VB via het onwettige cordon constant is uitgesloten. Wat die Kikeboe daar terug komt doen, is mij een raadsel, ooo nee, zakkenvullen natuurlijk…
    Dit is belgië, criminelen worden beloond en de slachtoffers (wij kleine werkende mens) worden uitgezogen en uitgebuit tot de laatste cent.
    In 2024 hopelijk anders, en véél wetten mogen ze terug vernietigen die nu zijn opgemaakt ten voordele van de criminelen en dergelijke soorten…

  4. Tja, Rutten en Somers, om slechts die twee te noemen, een bedriegster en profiteur eerste klas met veel poeha binnenhalen en nu madam “kouwe kipi” nog verdedigen ook !! De schaamte voorbij !

  5. Dat Cordon is in wezen geen “Cordon Sanitaire” maar veeleer een “Cordon Discriminatoir”, de
    incarnatie van de nochtans verboden “disciminatie op basis van politieke overtuiging” !

  6. Vormt de aanwezigheid van El Kaouakibi in het Vlaams parlement een probleem? Dan moeten de verkozenen de voorzitter (Liesbeth Homans -N-VA) van het Vlaams parlement kunnen interpelleren. Kunnen ze dat niet op het gepaste moment dan lijkt mij een alternatieve optie adequaat. Overigens ben ik van oordeel dat de muur van liberale censuur en spreekverboden moet gesloopt worden.

  7. El Dingske bewijst dat ze volledig geïntegreerd is en als rasechte Vlaamse politica haar Vlaamse kiesvee kan plukken als de beste … Wij, stomme kloten, zouden moeten content zijn dat we zo’n aangepaste allochtone in ons midden hebben!

  8. Ik vrees dat er, op politiek vlak, in 2024 weinig zal veranderen. De traditionele partijen, en NVA, hebben de begroting hallucinant laten ontsporen. Het VB is , volgens mij, de enige partij die een échte sanering wil doorvoeren. De volgende regering staat voor een, quasi onmogelijke opkuis, zonder de bevolking, ambtenaren en vakbonden in het harnas te jagen. Het VB moet zijn handen daar van afhouden. Bij, eventueel, overdonderend succes, met, de mogelijkheid tot deelname aan een regering, zal het VB, hopelijk, bedanken. Laten NVA en hun trado vriendjes, hun eigen rotzooi maar zelf oplossen. De MSM zal dan wel, met toeters en bellen, verkondigen: “Zie je wel, het VB wil niet mee regeren”. En, ondertussen, zijn de postjes en zakkenvullerij van de trado’s en NVA, weer, voor een aantal jaren, verzekerd. Op kosten van de Vlaamse middenstand. Het minst slecht scenario, in 2024, is VIVALDI II, met een volksopstand.

  9. Zou Rutten de actie van Koekebakkie tijdens haar eedaflegging ook ongepast vinden? Rutten komt hier op voor een oplichtster en fraudeur… zijn dat de liberale waarden (waarschijnlijk wel, want vld zijn de socialisten aan het inhalen wat fraude betekent)

  10. “Diversiteit is een verrijking”(sic), luidt de politiek-correcte propaganda slogan. “Verrijking” was het alleszins voor die allochtone politiek-correcte propagandiste. Voor haar wel, want met haar vinger tot aan haar elleboog in de subsidie honingpot.

  11. Daar bestaat op regeringsniveau nog straffer. Volkscommissaris Conner Rousseau (vooruit) dicteert fatwa aan het gerecht om de krant Het Laatste Nieuws onder censuur te plaatsen, gekoppeld met dwangsommen indien de krant het zou wagen racistische feiten te publiceren waarvan ze kennis kreeg ten laste van Conner. De waarheid over kennelijk racistische uitspraken door de controversiële Vooruitcommissaris blijft dus tot nader order staatsgeheim. Welke scabreuze geheimen weigert hij prijs te geven? Quid onafhankelijkheid van het gerecht. Geldt blijkbaar niet voor rechters met socialistische connecties. Nu begin ik stilaan te begrijpen waarom het Vlaams Belang en de PVDA worden uitgesloten van regeringsdeelname, zowel lokaal, federaal als regionaal. Je weet maar nooit welke criminele feiten van de systeempartijen aan het licht zouden kunnen komen, en dus probeert men deze geheim te houden via het cordon sanitaire.

Plaats een reactie

Delen