(shutterstock)

Cultuuroorlog

Heksenjacht door translobby op dokters?

Piet Van Nieuwvliet

Er gebeuren vreemde dingen om ons heen. Gynaecoloog Victor Acharian in het Franse Pau kan intussen meepraten over de maatschappelijke heksenjacht die geopend lijkt door de translobby. Zo weigerde de dokter de consultatie van een ‘transvrouw’ en kreeg hierna een reeks beledigingen op sociale media te slikken. Sindsdien is hij de geprefereerde schietschijf geworden van ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Piet is een auteur die voor 't Pallieterke al heel wat jaren op de teller heeft. Voor PAL NWS brengt hij vooral nieuws aan van gebeurtenissen binnen Europa. Daarbij trekken vooral onderwerpen als migratie en vrijheid zijn aandacht.

Delen