De Wever concretiseert cordon rond communisten

Bart De Wever en Raoul Hedebouw. Photonews

Uncategorized

Nederlander Wopke Hoekstra wordt Eurocommissaris Klimaat | PAL X

PAL

X is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op het platform verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


05/10/2023 – 16:00

De voormalige Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken Wopke Hoekstra volgt Frans Timmermans op als Eurocommissaris voor Klimaat. Timmermans stapt over naar de Nederlandse politiek. Het Europees Parlement steunde zijn kandidatuur uiteindelijk toch, nadat Hoekstra in een eerste hoorzitting onvoldoende kon overtuigen.


Vorige PAL X:

https://palnws.be/2023/10/islamitische-organisaties-vechten-evras-aan-pal-x/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




5 gedachten over “Nederlander Wopke Hoekstra wordt Eurocommissaris Klimaat | PAL X”

  1. Meneer Conner Rousseau “wie zat is zegt spontaan wat hij denkt”, luidt het spreekwoord. Allez goed om te weten dat de overlast, van Romamensen, u ook irriteert. Niet politiek correct, maar wel menselijk. Hopelijk toont u in de toekomst ook meer begrip voor uw medeburgers die ook het slachtoffer zijn van die overlast.
    Toch blijft Rousseau op de vlakte over de inhoud van zijn uitspraken wanneer de pers de mogelijkheid krijgt om enkele vragen te stellen. ‘Of hij de woorden “bruin gespuis” heeft uitgesproken?’, vraagt een journalist van een ander medium ter plaatse. Rousseau ontwijkt de vraag. Volgens hem staat dit niet op de beelden, maar zegt de politie dat hij dit wel gezegd heeft.
    Wanneer de voorzitter van de Vlaamse socialisten andere uitspraken krijgt voorgelegd, wil hij nergens concreet op ingaan. Zo vraagt VTM Nieuws-journalist Karel Lattrez of het klopt dat Rousseau zou gezegd hebben dat “de politie beter de matrak zou gebruiken om respect af te dwingen”, in de context van Roma. “Niet letterlijk. Ik heb dat zeker niet letterlijk zo gezegd”, antwoordt Rousseau.

  2. Staat in het PV dat Conner Rousseau dronken was? Ik dacht van niet. Zoniet zou hij kunnen opgepakt worden voor openbare dronkenschap. Neen de socialistische voorzitter is een meester-manipulator die vermeend dronkenschap voorwent als verzachtende omstandigheid. Nergens lees ik enige betrokkenheid met Roma individuen gerelateerd met de politie-interventie. Waarom braakt Rousseau dan gemene racistische uitspraken tav van de ROMA gemeenschap? Spreekt de tong waarover het hart van vol is? Conner Rousseau begrijpt niet waarom de verbalisanten 10 dagen gewacht hebben om een pv voor racistische uitspraken ten zijne laste op te stellen. Zelf ziet hij er uiteindelijk geen probeem in. Uiteraard. Het selectief geheugenverlies van Rousseau wijst op een strategie. Heeft hij niet snel na het incident met de burgemeester en de korpsoverste overleg gerpleegd?
    Hier ontstaat een redelijk vermoeden dat die contacten tot doel hadden om te verhinderen dat de verbalisanten een pv à charge zouden opstellen. Hetgeen ook in die tijdspanne van 10 dagen gelukt is. Toen alsnog een pv werd opgesteld laat vermoeden dat een externe speler, mogelijk het parket van de procureur des konings, via een gunstige wind kennis kreeg van de feiten en misschien zelfs over slinkse doofpotmanoeuvers. Quid Bart Dewever ? In coalitie in Antwerpen met Vooruit, een partij , blijkt nu, geleid door een racistische voorzitter. Verzwarende omstandigheid: bij Vooruit wordt racisme getolereerd wanneer men een glaasje op heeft. Zal Bart Dewever nu ook eisen van zijn coalitiepartners dat Vooruit de partij ontluist van ongure racistische figuren zoals hij bij het VB pleegt te doen? Of geldt bij N-VA ook de norm dat alcohol daders van racisme vrijpleit?

  3. Net als kapitalistische anti-kapitalist Fr. Timmermans, weet ook deze jongen niet waarover hij praat. Niet (meer) nodig in de (hoogste regionen van de)politiek. Als ’t maar mooi en leuk klinkt.

Plaats een reactie

Delen