Voormalig voorzitterskandidaat Schelfhout over malaise Open Vld: “Iedereen aan boord houden is onrealistisch”

Geert Wilders. Photonews

Uncategorized

PVV van Geert Wilders wint Nederlandse verkiezingen met grote voorsprong | PAL X

PAL

X is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op het platform verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


22/11/2023 – 21:00

Vandaag vonden in Nederland de Tweede Kamerverkiezingen plaats. In de eerste exitpoll is de PVV de grootste partij met 35 zetels. De kartellijst GroenLinks-PvdA komt op de tweede plek met 26 zetels. Nieuw Sociaal Contract, de partij van Pieter Omtzigt, haalt twintig zetels als nieuwe partij. Als deze exitpoll in lijn ligt met de werkelijke resultaten, zou het om de grootste politieke verschuiving ooit gaan in Nederland.

Lees de update onder de tweet.

UPDATE: 23/11/2023 – 21:00

Nu de meeste stemmen geteld zijn, lijkt de PVV nog twee zetels extra binnen te rijven. GroenLinks-PvdA staat op de tweede plek met 25 zetels, de VVD is derde met 24 zetels.


Vorige PAL X:

https://palnws.be/2023/11/melissa-depraetere-vooruit-opgejaagd-om-te-reageren-op-racistische-uitspraken-conner-rousseau-pal-x/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




18 gedachten over “PVV van Geert Wilders wint Nederlandse verkiezingen met grote voorsprong | PAL X”

  1. Binnenkort verschijnt allicht het etiket ‘Zwarte Zondag’ of beter gezegd ‘Zwarte Dinsdag’.
    Een politiek samenwerkingsverband tussen Nederland en Nederlandstalig België, schijnt mij zo geen slecht idee.

  2. Dat kan toch niet anders , de autochtonen zijn die ontaarde autochtonofobe en xenofiele excessen van dat vorte PoCo-wanbeleid immers kostbeu. Het moet eens gedaan zijn met dat masochistisch politiek-correct gedegenereerd “anderman’s volk eerst, Eigen Volk kan verrekken” xenofiel en autochtonofoob wanbeleid !

  3. De SS’er Timmermans neemt zich voor om ‘de democratie en de rechtsstaat ‘ te redden.

    Opmerkelijk hoeveel wereldvreemde politici nog steeds menen te moeten terugvallen op mooie woordjes terwijl iedereen ziet hoe zij de inhoud ervan naast zich neerleggen.

  4. Deze morgen op de radio even na 0800u Radio1. Reactie gevraagd aan Calvo, Demir, Mahdi…niemand wou voor de radio, laat staan camera op het middagnieuws reageren. Dan maar tegen de goesting van de interviewster Tom van Grieken, die haar een paar keer op haar plaats heeft gezet. Hoe laf zijn de andere partijen geen mening te durven geven en nu vooral aan het nadenken hoe ze een vierde van de Nederlanders ook melanome nazi’s gaan verklaren.

  5. Hopelijk begint het te dagen bij de politiek-correcte bende dat de gewone mens het meer dan moe is om op den duur als tweederangsburger te eindigen die wel al die parasieten moeten onderhouden.
    Die parasieten worden in massa binnengehaald in de hoop dat die uiteindelijk onze nationaliteit verwerven, zodat ze links en uiterst links gaan stemmen. In feite zijn al de voorstanders van die grote immigratie collaborateurs die ons land en onze samenleving willen kapot maken.

  6. Het was te verwachten dat ook in Holland , vooral de terecht zeer verontwaardigde etnische meerderheid dat autochtonofoob, xenofiel, huidige uitermate politiek-correct ontaard wanbeleid drastisch zou willen sanctioneren met hun stem. Zou het bij ons anders wezen ?

  7. Dat weten wij immers wel en u ook uiteraard, autochtonen zijn het immers kotsbeu om immer achteruitgestoken te worden door middels dat autochtonofoob en xenofiel huidig eigenvolksvijandig wanbeleid.

Plaats een reactie

Delen