Vervroegde voorzittersverkiezingen Vooruit: "Ga met mij als kopman naar de verkiezingen"

Conner Rousseau (Photonews)

Uncategorized

Conner Rousseau stopt als parlementslid | PAL X

PAL

X is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op het platform verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


07/12/2023 – 09:10

Conner Rousseau nam een tijd terug al afscheid als voorzitter van Vooruit, maar nu stapt hij ook uit het Vlaams Parlement. Dat meldt hij op zijn Instagram. “Het was een hele eer om jullie te mogen vertegenwoordigen”, klinkt het in zijn bericht.


Lees ook:

https://palnws.be/2023/12/vooruit-voelt-gevolgen-zattemansklap-in-nieuwe-peiling/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




9 gedachten over “Conner Rousseau stopt als parlementslid | PAL X”

  1. Let wel! Conner Rousseau werd niet aan de deur gezet van zijn partij! Zijn partijgenossen hebben ook nooit zijn racistische uitspraken noch verbaal sexisme aldus expliciet erkend noch veroordeeld en hem hiervoor dus ook niet oneervol ontslagen. Zouden onze rechtse partijen even mild reageren?

  2. Het feit dat hij eerst zonder zijn partijgenoten te verwittigen een ziekenbriefje had binnengedragen (systeem Kouakibi) maar daarop werd teruggefloten door zijn partijleden heeft daar niks mee te maken, zeker?😂😂😂. SPA heeft dan weer voor een creatieve oplossing gezorgd: hij neemt ontslag maar word “freelance” ingehuurd als “consultant”. Ziezo, iedereen weer tevreden (behalve de belastingbetaler die daar voor opdraait).

Plaats een reactie

Delen