Foto Photonews. ©

Cultuuroorlog

OPINIE. Jurgen Ceder: De ondraaglijke lichtheid van het pro-Palestijnse activisme

Jurgen Ceder

Zangeres Laura Tesoro kreeg meer kritiek dan ze had verwacht. Ze zag zich genoodzaakt op X (het vroegere Twitter) uit te leggen dat ze Hamas niet steunt en de Joden niet haat. Slim was het nochtans niet om met een Palestijnse vlag te zwaaien en “Free Palestine!” te roepen nadat dichteres Hind Eljadid al “From ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Jurist Jurgen Ceder (°1963, Aalst) nam enkele jaren geleden als eresenator afstand van de Belgische politiek om zich toe te leggen op het vaderschap. Vanuit die hoedanigheid overschouwt hij als analist de grote gewapende en culturele conflicten waar de wereld vandaag mee te kampen heeft.

Delen