Moslimvrouwen-in-Molenbeek-Shutterstock

Asiel en Migratie

OPINIE. Jurgen Ceder: Omvolkingsontkenning

Jurgen Ceder

‘Stropopredenering’: het is een letterlijke vertaling uit het Engels, maar ik vind het een nuttig begrip. Bij een stropopredenering verander je bewust de argumentatie van de tegenstander om die dan onderuit te halen en zo zijn ongelijk aan te tonen. Je schermt dan niet tegen je tegenstander, maar tegen een strooien pop (vogelverschrikker) die je ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Jurist Jurgen Ceder (°1963, Aalst) nam enkele jaren geleden als eresenator afstand van de Belgische politiek om zich toe te leggen op het vaderschap. Vanuit die hoedanigheid overschouwt hij als analist de grote gewapende en culturele conflicten waar de wereld vandaag mee te kampen heeft.

Delen