Ulf Kristersson (Belga)

Asiel en Migratie

“Zweedse ontwikkelingshulp is géén mensenrecht”

Piet Van Nieuwvliet

De Zweedse, centrumrechtse minderheidsregering heeft recent aangekondigd ontwikkelingshulp voor landen te schrappen die hun afgewezen asielzoekers niet meer terugnemen. Die derde landen moeten dus zorgen dat uitzettingshindernissen worden geschrapt, maar ook dat straffen voor het niet ter beschikking stellen van reisdocumenten voor illegale migranten worden onderzocht, zoals Euractiv en het Zweedse persagentschap Altinget berichtten. “Er ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Piet is een auteur die voor 't Pallieterke al heel wat jaren op de teller heeft. Voor PAL NWS brengt hij vooral nieuws aan van gebeurtenissen binnen Europa. Daarbij trekken vooral onderwerpen als migratie en vrijheid zijn aandacht.

Delen