Transparantie van Memisa is voorbeeld voor andere ngo’s

C-130-vliegtuig onderweg naar Congo met spullen van Memisa (archief uit 2008). Foto: Belga

Financiële vrijheid

Transparantie van Memisa is voorbeeld voor andere ngo’s

Thierry Debels

Elke dinsdag verschijnt op PAL een doorlichting van een ngo door expert en auteur van het boek ‘Hoe goed is het goede doel?’ Thierry Debels. We vervolgen onze reeks met Memisa België. Memisa België is een Belgische niet-gouvernementele organisatie (ngo) die ijvert voor kwaliteitsvolle basisgezondheidszorg. Memisa staat voor: MEdische MIssie SAmenwerking. Wat zijn de hoofddoelstellingen ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Thierry Debels (°1968) is een Vlaams non-fictie-auteur over financiële onderwerpen en royalty watcher. Hij is master bedrijfseconomie gespecialiseerd in financiële economie. Hij publiceerde talrijke boeken over het koningshuis en won in 2016 een rechtszaak tegen Vredeseilanden over zijn boek 'Hoe goed is het goede doel'.

Delen