Tommaso Bordoni. Foto: Photonews

PAL CAST

PAL CAST. Tommaso Bordoni: “Ik wil een ‘legacy’ achterlaten”

Stijn Derudder

Kleermaker Tommaso Bordoni is voor de lezers van ons blad wellicht geen onbekende meer. In Vlaanderen werd hij enkele jaren geleden wereldberoemd dankzij zijn deelname aan ‘Jonge Wolven’, maar velen onder u zullen hem wellicht kennen van het interview dat afgelopen zomer in uw favoriete weekblad verscheen.

Voortaan zal in ‘t Pallieterke elke maand een column van zijn hand verschijnen. Abonnees kunnen als eerste de volledige column ook in podcast- of videovorm beluisteren of bekijken op onze vernieuwde website pal.be. U hoort onze journalist Anton Schelfaut en onze nieuwe columnist Tommaso Bordoni.

Beluister hieronder de podcast:

Ontdek meer:

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Stijn Derudder (°1980, Gent) is getrouwd, vader van 3 kinderen en is hoofdredacteur van 't Pallieterke

Plaats een reactie

Steun nu ook

het vrije woord

Vind je dit artikel interessant?

Neem een PAL-proefabonnement

(nu eerste maand gratis)

Probeer het nu
Delen