CD&V-voorzitter Coens: "Mogelijk consequenties voor vaccin weigert"

Foto: Photonews. CD&V-voorzitter Coens: "Mogelijk consequenties voor vaccin weigert"

Uncategorized

CD&V-voorzitter Coens: “Mogelijk consequenties voor wie vaccin weigert”

Pieter Van Berkel

Er zouden in de loop der tijd “consequenties” kunnen zijn voor wie het coronavaccin weigert. Dat zegt CD&V-voorzitter Joachim Coens in De Afspraak.

Coens vindt dat men mensen niet kan verplichten om zich te laten vaccineren. Tegelijkertijd geloof hij dat er “consequenties” kunnen komen voor wie de prik weigert. Het zou kunnen gaan om gevolgen voor tewerkstelling, deelname aan manifestaties of buitenlandse reizen.

Coens: “Mogelijk consequenties voor wie vaccin weigert”

“Als iedereen de kans heeft gehad om gevaccineerd te zijn en sommigen hebben dat niet willen doen, dan denk ik dat er daar consequenties aan kunnen verbonden worden”, zegt Coens.

Coens vindt het naar eigen zeggen moeilijk om het omgekeerde te doen, namelijk gevaccineerden meer vrijheden bieden dan niet-gevaccineerden. “Het is zeer moeilijk om een onderscheid te maken als niet iedereen de kans heeft gehad om zich te laten vaccineren”, klinkt het.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Pieter Van Berkel (°1990, Genk) is historicus en volgt de (inter)nationale politiek en 'culture wars' op de voet. Interesse in politiek, geschiedenis, filosofie en religies in al hun vormen. Sciencefictionfanaat.

2 gedachten over “CD&V-voorzitter Coens: “Mogelijk consequenties voor wie vaccin weigert””

  1. Waarom moet ik mij laten inspuiten met een genetisch experiment? Geneesmiddelen waren verboden, want er moest een vaccin komen. Hebben jullie het nog altijd niet door?

Plaats een reactie

Delen