Incendie foret de soignes a Watermael-Boitsfort Brand Zoniënwoud in WATERMAAL-BOSVOORDE 27/05/2020 © pict: Vincent Duterne/photo news

Uncategorized

Twee kinderen laten het leven bij woningbrand

Wannes Neukermans

Twee jonge kinderen zijn woensdagmiddag omgekomen bij een woningbrand in Laken. De kinderen werden nog geëvacueerd en naar het ziekenhuis gebracht, maar kwamen daar om het leven. Dat bevestigt het parket van Brussel. De oorzaak van de brand wordt onderzocht.

Woensdagmiddag kreeg de Brusselse brandweer verschillende oproepen binnen over een uitslaande brand in een rijwoning met drie verdiepen in de Prudent Bolslaan. Toen de brandweer aankwam was de brand al uitgebreid naar de tweede verdieping.

De bewoners konden via de trappenhal in veiligheid gebracht worden. Er werden vier personen overgebracht naar het ziekenhuis. Zij kampten met rookintoxicatie. Ook vond de brandweer op de eerste verdieping een twee kinderen met brandwonden. Zij werden onder begeleiding van de MUG naar een ziekenhuis gebracht. Helaas bevestigde het parket dat de kinderen het niet overleefden.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wannes Neukermans (1999) volgt de Vlaamse en nationale politiek op de voet, met een uitgesproken belangstelling voor communautaire thema's.

Plaats een reactie

Delen