Brits-Pakistaanse vrouw (25) in koelen bloede afgemaakt door Pakistaanse 'minnaar' omdat ze schijnhuwelijk weigert

Mahira Zulfiqar (25) werd in koelen bloede vermoord. Foto: Twitter.

Uncategorized

Twee verdachten in Pakistan na moord op vrouw

Wannes Neukermans

Er worden twee mannen verdacht van de moord op de Belgische Mahira Zulfiqar (25). Het gaat om Zahir J. en zijn vriend Saad A.B. (28). Met de eerste had Mahira mogelijk een relatie. De tweede wilde ook met haar trouwen. De vrouw was de voorbije weken bedreigd en diende daarvoor klacht in bij de politie.

Mahira Zulfiqar is van Belgische nationaliteit en woonde een tijdlang in ons land. Ze was rechtenstudente in Londen, maar ze reisde drie maanden geleden naar Lahore, de tweede grootste Pakistaanse stad, voor een huwelijk. Toen de regio ‘rood’ werd door Covid-19, verkoos ze om nog even in Pakistan te blijven. Zo wilde ze volgens Britse media 1.750 Britse pond (zo’n 2.000 euro) besparen – de hotelkosten om in verplichte quarantaine te gaan.

Ruzie met vermoedelijke dader

Eerst verbleef Mahira (25) bij familie in Lahore. Daarna huurde ze samen met een vriendin een appartement. Volgens Britse en lokale media had Mahira met Zahir J. mogelijk een relatie aangeknoopt. Ondanks die relatie, vertoonde ook zijn vriend Saad A.B. (28) interesse in de vrouw.

https://redactie.palnws.be/2021/05/brits-pakistaanse-vrouw-25-in-koelen-bloede-afgemaakt-door-pakistaanse-minnaar-na-weigering-huwelijk/

Pakistaanse media meldde dat Mahira de laatste dagen voor haar dood ruzie had met Zahir J. Ook schrijft de krant dat de man in het verleden al een moord op zijn geweten zou hebben.

Maandag werd de 25-jarige Mahira dood teruggevonden in een flat waar ze woonde. Ze lag in een plas bloed en had schotwonden aan de nek en in de arm. Ook had ze verschillende blauwe plekken en volgens Daily Pakistan leek het erop dat de vrouw gewurgd was voor ze werd neergeschoten.

Intussen verschijnen in Pakistaanse media verschillende foto’s van de twee heren. Via de Facebookpagina ‘Justice for Mayra Zulfiqar’ zijn ook foto’s verspreid waarop beide mannen poseren met wapens. De vermoedelijke daders zijn nog steeds spoorloos.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wannes Neukermans (1999) volgt de Vlaamse en nationale politiek op de voet, met een uitgesproken belangstelling voor communautaire thema's.

1 gedachte over “Twee verdachten in Pakistan na moord op vrouw”

Plaats een reactie

Delen