De rue de la Brouchettere in Charleroi. Foto's Google Earth.

De rue de la Brouchettere in Charleroi. Foto's Google Earth.

Uncategorized

Vrouw uit Charleroi aangehouden wegens poging tot doodslag

Ruben Notteboom

De politie van Charleroi heeft zaterdagavond een vrouw van haar vrijheid beroofd wegens poging tot doodslag op haar partner. Dat bevestigt het parket van Charleroi. Het slachtoffer werd meerdere keren gestoken, maar overleefde de verwondingen.

Een familiedrama eindigde bijna in moord. Een hevige ruzie tussen een vrouw en haar partner liep stevig uit de hand. De vrouw zou in een vlaag van woede een mes hebben getrokken en haar partner meerdere malen hebben gestoken.

Politie Charleroi arresteerde de vrouw onmiddellijk, slachtoffer is stabiel

De politie werd om zaterdagavond rond 21:10 gecontacteerd over het incident. Een interventieteam kwam onmiddellijk ter plaatse in de rue de la Brouchettere in Charleroi. De vrouw werd van haar vrijheid beroofd en de man werd overgebracht naar het ziekenhuis.

De toestand van het slachtoffer is stabiel. Het slachtoffer zou snel het ziekenhuis mogen verlaten. Het zou gaan om oppervlakkige verwondingen en zijn leven is niet in gevaar”, aldus het parket van Charleroi. De vrouw wordt zondag bij de onderzoeksrechter voorgeleid op verdenking van poging tot moord.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Ruben Notteboom (°1998, Eeklo) is afgestudeerd als master tolk aan de Universiteit Gent en zit momenteel in zijn tweede master Internationale Betrekkingen en Diplomatie aan de Universiteit Antwerpen.

1 gedachte over “Vrouw uit Charleroi aangehouden wegens poging tot doodslag”

Plaats een reactie

Delen