Exclusief voor abonnees

Kunst & Coo

MMMV

Na een sluiting van vijf maanden is Mu.ZEE in Oostende heropend. Het gebouw, een voormalig grootwarenhuis, is grondig aangepakt en de collectiepresentatie is helemaal vernieuwd.  Begin de jaren 1950 ontwierp architect Gaston Eysselinck in de Romestraat in Oostende “De Coo”, het grootwarenhuis met de indrukwekkende glazen gevel van de coöperatieve Spaarzaamheid Economie Oostende. In 1981 ging die failliet en vijf jaar later kreeg het Provinciaal Museum voor ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Delen