Exclusief voor abonnees

Annexeert China stuk van Montenegro?

Piet Van Nieuwvliet

Dit verhaal speelt zich af op amper enkele honderden kilometers van onze veilige woonsten. In 2015 had Montenegro, een arme staat met 600.000 inwoners in het zuidoosten van Europa, de idee een autosnelweg te bouwen die het land van de ene kant zou verbinden met de andere kant en het ministaatje zou openen om de ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Piet is een auteur die voor 't Pallieterke al heel wat jaren op de teller heeft. Voor PAL NWS brengt hij vooral nieuws aan van gebeurtenissen binnen Europa. Daarbij trekken vooral onderwerpen als migratie en vrijheid zijn aandacht.

Delen