Sihame el Kaouakibi. Photonews

Sihame el Kaouakibi. Photonews

Uncategorized

Sihame El Kaouakibi al twee keer verhoord, advocaat Mounir ­Souidi misnoegd

Van de redactie

Er zit schot in de zaak tegen parlementslid Sihame El Kaouakibi. Het lijvige verslag van de bedrijfsrevisor is aan het dossier toegevoegd en de politica werd al twee keer verhoord. “Maar nog steeds krijgen we geen inzage in het dossier”, hekelt haar advocaat Mounir Souidi.

Nu moet duidelijk worden of de door het gerecht aangestelde revisor tot dezelfde conclusies is gekomen als zijn voorganger die op vraag van drie bestuurders de boek­houding van het Antwerpse dansproject Let’s Go Urban had doorgelicht. Namelijk dat subsidies en andere inkomsten van verschillende vzw’s gebruikt werden voor persoonlijke aankopen of door­gespeeld werden naar andere vennootschappen. 

De politica werd inmiddels al twee keer verhoord door de speurders van de Centrale Dienst voor Bestrijding van de Corruptie. “Maar nog steeds krijgen we geen inzage in het dossier”, hekelt haar ­advocaat Mounir ­Souidi.

Het parket wil volgens Gazet van Antwerpen niet kwijt of El Kaouakibi al dan niet in verdenking gesteld werd door de ­onderzoeksrechter. “Als we niet weten waar we precies van verdacht worden, kunnen we ons niet deftig verdedigen”, reageert ­Souidi misnoegd.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




13 gedachten over “Sihame El Kaouakibi al twee keer verhoord, advocaat Mounir ­Souidi misnoegd”

  1. Waarom is die misnoegd? Het is nog niet eens zeker dat ze aangeklaagd zal worden! De VLD zal één van hun logebroeder wel aanduiden als rechter en die zal de zaak wel doen verdwijnen!

Plaats een reactie

Delen