Eva Platteau (Photonews)

Eva Platteau (Photonews)

Binnenland politiek

Groenen willen Oekraïense vrouwen hier abortus laten uitvoeren

Pieter Van Berkel

De groenen, samen met Franstalige partijen PS en DéFI, brengen een nieuwe categorie vluchtelingen onder de aandacht: Oekraïense vrouwen - vaak slachtoffers van verkrachting - die een abortus willen laten uitvoeren, maar dat niet kunnen omdat de wet in Polen dat niet toestaat. De partijen roepen staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (cd&v) op ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Pieter Van Berkel (°1990, Genk) is historicus en volgt de (inter)nationale politiek en 'culture wars' op de voet. Interesse in politiek, geschiedenis, filosofie en religies in al hun vormen. Sciencefictionfanaat.

Delen