Binnenland politiek

V-meerderheid is weer mogelijk

Filip Van Laenen

In de analyses van de nieuwste peiling van Ipsos voor Het Laatste Nieuws en VTM ging de aandacht vooral naar het zwakke resultaat van de Open Vld. Maar belangrijker is misschien toch wel de evolutie aan de andere kant van het politieke spectrum. Daar is opnieuw een meerderheid in het Vlaams Parlement mogelijk voor een ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Filip Van Laenen (°1972, Bonheiden) studeerde burgerlijk ingenieur elektrotechniek en computerwetenschappen. Vandaag is hij Chief Architect bij een IT-bedrijf in Noorwegen. Filip tracht partijpolitieke dynamiek te begrijpen en volgt Scandinavië en technologie-innovaties op de voet. Grote fan van de kosmos.

Delen