Exclusief voor abonnees

Jurgen Ceder breekt lans voor Gert Verhulst: “Als ik hem één gouden raad mag geven: nooit verontschuldigen, nooit terugkrabbelen”

Jurgen Ceder

“Veel mediafiguren leven in een soort bubbel, waarbij ze enkel met gelijkgezinden in contact komen. Bij Gert (Verhulst) is dat helemaal anders, omdat hij buiten televisie nog zoveel ander (sic) doet. Dat zorgt ervoor dat hij heel goed aanvoelt welke thema’s bij een breed publiek leven en wat de vragen zijn die daarover het meest ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Jurist Jurgen Ceder (°1963, Aalst) nam enkele jaren geleden als eresenator afstand van de Belgische politiek om zich toe te leggen op het vaderschap. Vanuit die hoedanigheid overschouwt hij als analist de grote gewapende en culturele conflicten waar de wereld vandaag mee te kampen heeft.

Delen