Exclusief voor abonnees

Jurgen Ceder: “Er is een verband tussen lerarentekort en aantal allochtone kinderen op school”

Jurgen Ceder

De scholen hebben het niet makkelijk. De situatie rond het lerarentekort lijkt veeleer verslechterd dan verbeterd. Op papier waren de meeste plaatsen eind juni ingevuld, maar veel leraars haakten na het verlof blijkbaar weer af. Om het structurele lerarentekort weg te werken, worden nu veel ideetjes opgegooid. De Vlaamse minister van Onderwijs, Ben Weyts, denkt ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Jurist Jurgen Ceder (°1963, Aalst) nam enkele jaren geleden als eresenator afstand van de Belgische politiek om zich toe te leggen op het vaderschap. Vanuit die hoedanigheid overschouwt hij als analist de grote gewapende en culturele conflicten waar de wereld vandaag mee te kampen heeft.

Delen