Exclusief voor abonnees

Jurgen Ceder: “Dienstplicht kan een zeer integrerend effect hebben op jonge allochtonen”

Jurgen Ceder

De topman van het leger, admiraal Hofman, gooide een knuppel in het hoenderhok met zijn voorstel om na te denken over de herinvoering van de dienstplicht. Hij staat niet alleen. De oorlog in Oekraïne heeft velen doen beseffen dat oorlog altijd om de hoek loert en dat een land als België daar totaal onvoorbereid op ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Jurist Jurgen Ceder (°1963, Aalst) nam enkele jaren geleden als eresenator afstand van de Belgische politiek om zich toe te leggen op het vaderschap. Vanuit die hoedanigheid overschouwt hij als analist de grote gewapende en culturele conflicten waar de wereld vandaag mee te kampen heeft.

Delen