Gooi België uit de NAVO!*

NAVO

Binnenland politiek

Gooi België uit de NAVO!*

Pieter Van Berkel

*Het Noord-Atlantisch Verdrag voorziet natuurlijk geen formele provisie om leden uit te zetten. De NAVO is daarmee eerder een uitzondering in vergelijking met andere internationale organisaties. Maar niet getreurd: waar een politieke wil is, is een weg. Ons land toonde zich de laatste weken weer eens van zijn beste kant op het internationale toneel. Federaal ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Pieter Van Berkel (°1990, Genk) is historicus en volgt de (inter)nationale politiek en 'culture wars' op de voet. Interesse in politiek, geschiedenis, filosofie en religies in al hun vormen. Sciencefictionfanaat.

Delen