Exclusief voor abonnees

Jurgen Ceder: “Klimaat zal in verhaal van grote blanke schuld plaats innemen van kolonisatie”

Jurgen Ceder

Dit weekend kwam de aap uit de mouw bij de klimaattop van Egypte. De voorzitter van de conferentie, Sameh Shoukry, liet het punt ‘klimaatcompensaties’ op de agenda zetten. Hij wil dat het Westen voortaan betaalt voor alle ‘klimaatschade’ die de rest van de wereld oploopt, via overstromingen, droogte en alle andere mogelijke weerrampen. Dat het ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Jurist Jurgen Ceder (°1963, Aalst) nam enkele jaren geleden als eresenator afstand van de Belgische politiek om zich toe te leggen op het vaderschap. Vanuit die hoedanigheid overschouwt hij als analist de grote gewapende en culturele conflicten waar de wereld vandaag mee te kampen heeft.

Delen