Oath of the Undersecretaries of State. Giorgia Meloni during the oath of Undersecretaries of State at Palazzo Chigi Editorial Usage Only URN:69571307 ! only BELGIUM !

Exclusief voor abonnees

Lexicon van de politiek: ‘Vluchtelingen’

Jurgen Ceder

Ik luisterde maandag naar het VRT-radionieuws over de weigering van de regering-Meloni om schepen met illegale migranten het land binnen te laten. Vrij correct werd er over ‘migranten’, niet over ‘vluchtelingen’ gesproken, want dat zijn de mensen in die schepen ook. Het zijn geen mensen die vluchten voor oorlog of vervolging, maar het zijn economische ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Jurist Jurgen Ceder (°1963, Aalst) nam enkele jaren geleden als eresenator afstand van de Belgische politiek om zich toe te leggen op het vaderschap. Vanuit die hoedanigheid overschouwt hij als analist de grote gewapende en culturele conflicten waar de wereld vandaag mee te kampen heeft.

Delen