In Beeld: Call of Duty

Bron: Photonews

Uncategorized

IN BEELD. Call of Duty: intens vuurgevecht in Oekraïense loopgraven

Wannes Neukermans

In deze beelden vanop het Oekraïens-Russische strijdfront is te zien hoe een Oekraïense soldaat vanuit de loopgraven op zo’n dertig seconden drie wapens afvuurt en twee Russische soldaten uitschakelt.

De Oekraïner vuurt op korte tijd drie wapens af: een raketwerper die hij inzet tegen een troepentransport, en nadien twee verschillende aanvalsgeweren. In het begin wordt er één Russische soldaten duidelijk neergeschoten, helemaal op het einde neemt hij nog een andere soldaat onder vuur.

De beelden lijken recent te zijn, maar het is niet duidelijk waar dit gevecht zich precies situeerde. Aan het front in de Donbas woedt de oorlog voort in de loopgraven, dus het zou kunnen dat de beelden uit die regio komen. Let op: de beelden kunnen als schokkend ervaren worden.

https://twitter.com/markito0171/status/1626486370263867392?s=20

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wannes Neukermans (1999) volgt de Vlaamse en nationale politiek op de voet, met een uitgesproken belangstelling voor communautaire thema's.

3 gedachten over “IN BEELD. Call of Duty: intens vuurgevecht in Oekraïense loopgraven”

  1. Je kan er vergif op innemen: als er hier op PAL NWS hoera artikels verschijnen over de moed en sterkte van het Oekrainse leger, dan zijn ze gegarandeerd grote stukken grondgebied kwijtgespeeld aan de Russen. Dat is nu al de vijfde keer dat ik dat zie.

Plaats een reactie

Delen