INTERVIEW. Gerolf Annemans over onafhankelijkheid: “Vroeger ging het over José Happart en BHV, nu gaat het over de financiële catastrofe van België”

Gerolf Annemans. Foto: via redactie

Binnenland politiek

PAL CAST. Jean Marie Dedecker: “Ik word opstandig van deze boeteregering”

Wannes Neukermans

Burgemeester van Middelkerke Jean-Marie Dedecker voelt dat er een “momentum” is om met Lijst Dedecker nog eens op te komen bij de verkiezingen. Hij vertelt in ons groot interview dat er hier “geregeerd wordt door idioten” en dat “Vlaanderen op administratief vlak steeds meer op de Sovjet-Unie begint te lijken”. Dedecker wordt dan ook “opstandig door deze boeteregering”.

Dedecker noemt de toestand van de nationale politiek “hopeloos”. Tijdens corona protesteerde hij al tegen sommige coronamaatregelen. Hij is dan ook blij dat die periode achter de rug is. U hoort onze journalist Wannes Neukermans en Jean-Marie Dedecker.

Beluister hieronder de podcast met Jean-Marie Dedecker, surf naar palcast.be of zoek naar ‘PAL CAST’ op Spotify en Apple Music.

Lees hieronder het volledige interview met Jean-Marie Dedecker:

https://redactie.palnws.be/2023/02/jean-marie-dedecker-burgemeester-middelkerke-de-toestand-van-de-nationale-politiek-is-hopeloos-redeloos-reddeloos-radeloos/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wannes Neukermans (1999) volgt de Vlaamse en nationale politiek op de voet, met een uitgesproken belangstelling voor communautaire thema's.

6 gedachten over “PAL CAST. Jean Marie Dedecker: “Ik word opstandig van deze boeteregering””

  1. Belastingen brengen geen stemmen op, dus gaan we maar via boetes tewerk. Als er maar geld in het laadje komt. Deze Sinterklaasregering heeft zoveel uitgegeven dat ze via alle mogelijke boetes bijkomende belastingen moeten heffen en dit systeem valt het minst op.

  2. Onze JM noemt een kat “een kat” zonder rond de politiek-correct pot te draaien tot ergernis der kartonnen vlamingskes mini-partijtjes, inzonderheid die zich verschansen in het nog nauwelijks “open” blauw mini partijtje dat in 2024 een “gesloten” VLD zal worden.

  3. Ik hou enorm van de mens Dedecker. Hij is een van de zeldzame politici die oprecht is en echt begaan is met dit land. Hij is bovendien nog een begenadigd columnist. Aan de ene kant wens ik hem zijn rust maar anderzijds hoop ik écht dat hij weer opkomt bij de verkiezingen.

  4. Waren er maar meer J.M Dedeckers, ook in ’t zuiden van ons landje, het zou allemaal veel logischer zijn, veel correcter, no nonsens. Dan pas zou Vlaanderen (of tot zolang nog BE) op de wereldkaart staan !

Plaats een reactie

Delen