INTERVIEW. Christoph D’Haese (N-VA): “In Aalst is het elke dag 11 juli”

Christoph D'Haese. Photo News

Binnenland politiek

INTERVIEW. Christoph D’Haese (N-VA): “De federale overheid en de Belgische justitie blijven gruwelijk in gebreke als het over veiligheid en immigratie gaat”

Julien Borremans

Burgemeester Christoph D’Haese is een geboren Aalstenaar en carnavalist: “Bij ons heeft iédereen het recht om uitgelachen en bespot te worden. Daarin zijn wij zeer ruimdenkend.” Voor de goedlachse N-VA’er zijn van alle humoristen de Aalstenaars de dappersten. Over de rel met Unesco is hij zeer duidelijk: “Ik vrees dat de wereld zich aan ons ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Julien Borremans is niet alleen actief in het onderwijs, maar hij is daarnaast ook een zeer actief publicist op verschillende media. Onderwijs, Brussel, politiek en zoveel meer onderwerpen kunnen zijn interesse wekken.

Delen