INTERVIEW. Gerolf Annemans over onafhankelijkheid: “Vroeger ging het over José Happart en BHV, nu gaat het over de financiële catastrofe van België”

Gerolf Annemans. Foto: via redactie

Binnenland politiek

INTERVIEW. Gerolf Annemans over onafhankelijkheid: “Vroeger ging het over Happart en BHV, nu gaat het over de financiële catastrofe van België”

Wannes Neukermans

Gerolf Annemans (64) is ervan overtuigd dat er een nieuw momentum rond Vlaamse onafhankelijkheid zit aan te komen. Hij oordeelt dat de toestand van “alle beleidsniveaus waar de Franstaligen aan de knoppen zitten” zo precair is dat er een brede, Vlaamse grondstroom aangesproken kan worden die voor verandering wil gaan en schreef er een nieuw ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wannes Neukermans (1999) volgt de Vlaamse en nationale politiek op de voet, met een uitgesproken belangstelling voor communautaire thema's.

Delen