Hendrik Bogaert richt eigen partij op | PAL X

Hendrik Bogaert. Photonews

Uncategorized

Manchester: 11 verdachten staan terecht voor misbruik van minderjarige meisjes

Sonja Dahlmans

Woensdag 5 mei staan nog eens elf verdachten terecht voor misbruik van minderjarige meisjes in Manchester en omgeving. Het proces maakt onderdeel uit van Operatie Lytton, naar seksuele exploitatie van minderjarigen in de regio. Deze zaak betreft het verkrachten en seksueel exploiteren van die minderjarige meisjes. De verdachten worden samen van in totaal 103 misdrijven beschuldigd. De feiten speelden zich af tussen 2000 en 2006.

Operatie Lytton is een van de 49 lopende zaken uit het onderzoek naar seksuele exploitatie van minderjarigen in het graafschap Greater Manchester, waar het bestuurlijke gebied Rochdale onder valt. De elf verdachten zijn Tahir Rashid (52), Mohammad Salim (43), Suklene Shah (44), Mohammed Shazad (42), Naheem Akram (46), Nisar Hussain (39), Roheez Khan (37), Mohammed Zahid (62), Arfan Khan (39), Mustaq Ahmed (65) en Kasir Bashir (48). Een aantal verdachten wordt ook mensenhandel ten laste gelegd met als doel seksuele uitbuiting.

Uitzettingen

Vorig jaar werden acht anderen beschuldigd van in totaal 82 seksuele misdrijven in het kader van Operatie Lytton. Een ander onderzoek naar gelijkaardige misdrijven in Greater Manchester resulteerde in het uitzetten van een aantal veroordeelden naar Pakistan, nadat ze een deel van hun straf hadden uitgezeten. Een aantal van hen, onder wie Adil Khan en Qari Abdul Rauf, vochten hun uitzetting aan omdat dit zou ingaan tegen hun mensenrechten. Khan bepleitte voor de rechter nog eens dat zijn uitzetting naar Pakistan onwenselijk was omdat hij ‘als vader nodig was als rolmodel voor zijn opgroeiende zoon.’

In een ander geval werd juist een verdachte, Choudhry Ikhalaq Hussain, gearresteerd in Punjab (Pakistan) en uitgeleverd aan het Verenigd Koninkrijk om daar ter zitting te verschijnen. Deze zaken vallen onder een groter probleem in het Verenigd Koninkrijk van seksueel geweld en seksuele uitbuiting van minderjarigen die bij het grote publiek bekend staan als de Grooming Gangs.

Lees ook:

https://palnws.be/2022/06/leider-van-pakistaanse-bende-die-meisjes-misbruikte-mag-in-het-verenigd-koninkrijk-blijven/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Sonja Dahlmans (°1968) is een Nederlandse theologe gespecialiseerd in oosters-orthodox christendom. Ze werkt momenteel een master islamitische theologie af aan de Melbourne School of Theology.

9 gedachten over “Manchester: 11 verdachten staan terecht voor misbruik van minderjarige meisjes”

  1. Stop de import van mensen met een totaal andere ideologie, waar de vrouw de waarde heeft gelijk aan de helft van een man, en waar een ongelovige (niet Islam) vrouw als loslopend wild kan worden gezien in navolging aan hun leider Mohammed.

  2. Binnen de islam wordt er blijkbaar niet zo nauw gekeken naar de leeftijd van wat wij als slachtoffers zien. Als je de godsdienst boven de wet stelt heb je hier wel een probleem of dat zou zo moeten zijn.

  3. England sukkelt al vele jaren met deze bendes. Het ergste is dat men tracht dit te verdoezelen maar dat lukt niet altijd. Het is een terugkerende situatie, de elite wil niet dat dit in het daglicht komt omdat het (bijna) altijd moslims zijn (vooral) Pakistanen omdat het niet past in hun politiek correcte deugnieuws. De feiten zijn nochtans uitzonderlijk gruwelijk maar dat kan het establishment geen moer schelen. Zover is het gekomen. Schandelijk.

  4. Aan de geciteerde namen der 11 verdachten te lezen zouden het alleszins toch geen autochtonen zijn maar waarschijnlijk Pakistanen, die blijkbaar met fluwelen handschoentjes worden aangepakt om eventuele politiek-correcte vooroordelen over vermeend, beweerdelijk “racisme” te voorkomen, vermits het PoCo-gehalte in de U.K. nog hoger is dat dat van continentaal Europa.

  5. Deze daders zijn racisten van het zuiverste soort. Door de blanke meisjes aan dergelijke martelingen te onderwerpen, menen ze het hele blanke, Westerse of Christelijke ras vernederen. Dat speelt in hun hoofden. Het walgelijkst soort mens dat er bestaat. Naar de gevangenis in hun thuisland ermee. En de wetten veranderen. “Rechten van de Mens” en dergelijke verdragen moeten veranderd worden. Of men moet er als het Westen uitstappen.

    Maar dat zal vrees ik niet gebeuren zolang onze bobo’s de zelfgenoegzaamheid nodig hebben om de “juiste” meningen te verkondigen.

Plaats een reactie

Delen