Egbert Lachaert. Belga

Binnenland politiek

Egbert Lachaert stopt na zomer als voorzitter Open Vld | PAL Tweets

PAL

Twitter is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op Twitter verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


28/06/2023 – 16:30

Open Vld-voorzitter Egbert Lachaert stopt na de zomervakantie. De partij bekijkt nu wanneer er verkiezingen georganiseerd kunnen worden. Lachaert (45) werd in mei 2020 voorzitter van de Vlaamse liberalen, hij volgde huidig Vlaams Parlementslid Gwendolyn Rutten op. Open Vld doet het al lang slecht in de peilingen en Lachaert heeft ondanks zijn veelbelovende ‘Liberaal Vuur’-campagne het tij nooit kunnen doen keren.


Vorige PAL Tweet:

https://palnws.be/2023/06/eid-al-adha-gebed-op-straat-in-leuven-pal-tweets/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




15 gedachten over “Egbert Lachaert stopt na zomer als voorzitter Open Vld | PAL Tweets”

  1. Alle ratten verlaten het zinkend schip maar in 1 ding geef ik hem gelijk, de exit vld van de Gliberalen, een lijk kan je niet reanimeren. ERUIT ! Of gaat ge nog eens ’t Scheld pesten en verliezen.

  2. Whoaha, nu heeft die kluppel zichzelf in een cordon gewerkt en er zullen nog veel volgen. Den egbert, Lafaert voor de vrienden heeft mijn dag goed gemaakt, santé.

  3. Liegbert Lafaert, verkozen met een donkerblauwe agenda. “Ik treed in een coalitie met groen als ze hun partijprogramma ritueel verbranden ” mag nu de hielen van de dweil van de wetstraat kussen. Zielige figuren.

  4. er zijn nog altijd 8,3 kiezers voor deze nietwitten.Uit een hoop vodden kun je niet kiezen welke de beste dweil is.Een feit is zeker,quickie-stickie zal geen safe house meer moeten voorzien,zijn aladin-lamp is uitgebrand.

Plaats een reactie

Delen