Cardi B gooit microfoon naar fan, maar muziek gaat gewoon verder | PAL Tweets

Schermafbeelding. Twitter

Uncategorized

Cardi B gooit microfoon naar fan, maar muziek speelt gewoon verder | PAL Tweets

PAL

Twitter is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op Twitter verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


31/07/2023 – 10:05

De Amerikaanse zangeres Cardi B heeft zaterdag haar microfoon naar een fan gegooid, nadat die haar met bier had bekogeld. Het incident vond plaats tijdens een optreden in Las Vegas. Opmerkelijk: nadat de zangeres haar microfoon had weggegooid, ging het liedje – met de stem van Cardi B – gewoon verder. De conservatieve, Amerikaanse politieke commentator Benny Johnson verwijt de zangeres het slechte gedrag van haar fans zelf in de hand te werken: “Cardi B moedigt degeneratie, criminaliteit en slecht gedrag aan. Dan moet je niet verbaasd zijn als je fans zich op die manier gedragen.”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




3 gedachten over “Cardi B gooit microfoon naar fan, maar muziek speelt gewoon verder | PAL Tweets”

  1. Het is een epidemie van fakery. Fake filters, fake nagels, fake lashes, fake haar, fake borsten, fake gat, fake clout. Alles is zó fake en van zo een laag niveau tegenwoordig dat er zoiets bestaat als open mic sessie voor zwarte artiesten zoals Koi Leray waar men expliciet adverteert dat het live is, maar de artiest gwn meelipt, op een bewerkte pre-recording en dat zelfs de microfoon-ettiquette er niet is bij de artiest.

  2. Er zijn weinig artiesten die echt zingen op festivals. Maar daarvoor zijn ze dan ook mooi voorzien van decolleté of rare kleding. Het oog wil ook wat 🤷🏻‍♂️

Plaats een reactie

Delen