Vlaamse onderwijskwaliteit gaat snel achteruit

Ben Weyts. Photonews

Binnenland politiek

De Croo benoemt Tom Ongena tot interimvoorzitter Open Vld | PAL Tweets

PAL

Twitter is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op Twitter verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


04/07/2023 – 15:30

De Croo benoemt Tom Ongena tot interimvoorzitter Open Vld

Vlaams Parlementslid Tom Ongena wordt interimvoorzitter van Open Vld. Dat meldt VRT-journalist Bart Verhulst. Zijn aanstelling zou bekrachtigd worden op het partijbureau, vanavond om 18u. Tegelijkertijd gaat het verzet van redopenvld.be door. Zij eisen dat de partijleden hun zeg krijgen over de aanstelling van een nieuwe voorzitter. Daar zijn duizend handtekeningen voor nodig.


Vorige PAL Tweet:

https://palnws.be/2023/07/tom-van-grieken-vb-pleit-opnieuw-voor-drugstest-voor-politici-pal-tweets/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




13 gedachten over “De Croo benoemt Tom Ongena tot interimvoorzitter Open Vld | PAL Tweets”

  1. Vlaams Parlementslid Tom Ongena wordt interimvoorzitter van Open Vld. Nieuwe Belgenmop. Straks krijgen we nog heimwee naar Lachaert. Een zaak is zeker, met een lamentabele electorale score als deze van Alexander De Croo, geraak je in de USA nooit aan een politieke bestuursfunctie. De Belgisch en Vlaamse democratie is gecorrumpeerd tot op de bodem. Het lijkt mij onwaarschijnlijk dat de Belgische particratie ooit vrijwillig afstand zou doen van onderhavig totalitair en geldverslindend kiessysteem. Een dozijn partijvoorzitters die de staatskas plunderen op de kap van de belastingbetaler en een parlement waar de verkozenen kakelen op bevel. 11 miljoen Belgische burgers zonder recht op inspraak. Quid democratie?

  2. niet alleen de vld zal verdwijnen ,de cvp zal ook weg kwijnen als een slak waar men zout oplegt.Beide partijen roepen nu luidkeels dat vreemdelingen moeten werken maar zij staken juist stokken in de wielen toen FDW en BDW dit vroegen.Die beide partijen zijn zeker niet te vertrouwen en als je hun smoel ziet op TV weet je genoeg.Imam-somers en nicolleken weten niet waar gekropen na hun desastreus beheer richting verkiezingen in 2024.Het homootje conner horen we niet meer,zou er toch meer aan de stok zijn ivm de aantijgingen door jongeren van hetzelfde geslacht.

  3. De kiesdrempel, daar lachen de liberalen mee. Zelfs met één liberale verkozene kunnen ze nog de premier leveren. Ziedaar de corrupte en malafide Belgische pseudo rechtstaat van de cordon sanitaire partijen, waarvan Bart De Wever erelid is. Ondertussen speelt Jan Jambon voor muilezel van de liberaal Bart Somers. Dus ja, ik ga op 11 juli een zwarte vlag uithangen als teken van rouw en protest.

Plaats een reactie

Delen