Jong cd&v: "Vivaldi II in 2024 is voor ons no-go" | PAL Tweets

Annelies Verlinden, Vincent Van Peteghem, Alexander De Croo en Vincent Van Quickenborne. Belga

Binnenland politiek

Jong cd&v: “Vivaldi II in 2024 is voor ons no-go” | PAL Tweets

PAL

Twitter is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op Twitter verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


19/07/2023 – 10:45

Premier Alexander De Croo (Open Vld) heeft dinsdagavond laten weten dat er geen fiscale hervorming komt. Het kernkabinet van de federale regering zat voor de zoveelste keer samen in een ultieme poging om een akkoord te sluiten, maar de kloof tussen de regeringspartijen is volgens de premier onoverbrugbaar geworden. Alle partijen wijzen met een beschuldigende vinger naar de MR. “Partijen die noodzakelijke hervormingen blokkeren, blokkeren ons land”, reageert Jong cd&v op Twitter. “Vivaldi is definitief mislukt als hervormingsregering. Vivaldi II in 2024 is voor ons dus een no-go.”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




2 gedachten over “Jong cd&v: “Vivaldi II in 2024 is voor ons no-go” | PAL Tweets”

  1. Ja, want cd&v is geen dweil en jullie houden altijd het been stijf na de verkiezingen zoals we al meermaals gemerkt hebben. Wie gelooft die droltsjeven in godsnaam nog?

Plaats een reactie

Delen