Vraag van de Week: Moet er een minimum- en maximumleeftijd voor politici komen?

Joe Biden. Shutterstock

Uncategorized

Rode Duivel Meunier uit kritiek op nieuwe wet die onbeperkte geslachtsverandering mogelijk maakt | PAL Tweets

PAL

Twitter is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op Twitter verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


07/07/2023 – 07:40

Rode Duivel Thomas Meunier spreekt zich uit tegen nieuwe wet die onbeperkte geslachtsverandering mogelijk maakt

Genderfluïde personen zullen voortaan meermaals hun geslacht of voornaam kunnen aanpassen bij de burgerlijke stand. Geen goede aanpassing aan de Transgenderwet, vindt Rode Duivel Thomas Meunier. “De wereld gaat aan een sneltempo naar de knoppen”, tweet hij. In verdere tweets legt hij uit waarom hij tegen de wetgeving is. “Jongeren die op zoek zijn naar hun identiteit vinden in de transseksualiteit een schijnoplossing voor hun probleem. Deze hervorming opent deuren voor onherroepelijk misbruik.”


Vorige PAL Tweets:

https://palnws.be/2023/07/parlement-keurt-deontologische-code-voor-kabinetsleden-goed-pal-tweets/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




6 gedachten over “Rode Duivel Meunier uit kritiek op nieuwe wet die onbeperkte geslachtsverandering mogelijk maakt | PAL Tweets”

  1. Rode Duivel Thomas Meunier. “De wereld gaat aan een sneltempo naar de knoppen” (sic) Gelijk heeft hij. Ik ben hetero en verblijf in Noorwegen om veiligheidsredenen. Moet ik asiel aanvragen in Zweden om uit de handen te blijven van de Vivaldi gestapo die alhier jacht maakt op Vlaamse dissidenten?

  2. Tegen “onbeperkte geslachtsverandering”, hoezo, in de lente “hetero”, in de zomer “holebi”, in de herfst “asexueel’ en in de winter “impotent”. “verandering van spijs doet eten” en trouwens “verandering van kutje is pietje’s kermis” !

  3. Men wil maar niet begrijpen dat de meerderheid van die zogenaamde “trans” personen gewoonweg mensen zijn met geestelijke problemen. Nooit! zullen ze zich gelukkig voelen ook niet na 500 operaties.

Plaats een reactie

Delen