Rusland klaagt "onmenselijk" Nederlands asiel- en migratiebeleid aan | PAL Tweets

Asielzoekers aan het Klein Kasteeltje. Photo News

Uncategorized

Rusland klaagt “onmenselijk” Nederlands asiel- en migratiebeleid aan | PAL Tweets

PAL

Twitter is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op Twitter verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


01/08/2023 – 09:40

Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken heeft op Twitter zijn bezorgdheid geuit over het vermeende “onmenselijke karakter” van het Nederlandse asiel- en migratiebeleid. Ook de vermeende discriminatie van niet-Oekraïense vluchtelingen is een doorn in het oog van het ministerie. Het verwijst daarbij naar statistische data waaruit zou blijken dat het aantal gevallen van discriminatie, vooral op basis van huidskleur, “significant” is. Met de twijfelachtige tweets lijkt Rusland vooral de reputatie van het Westen te willen schaden.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




7 gedachten over “Rusland klaagt “onmenselijk” Nederlands asiel- en migratiebeleid aan | PAL Tweets”

  1. En gelijk hebben ze. Wanneer deze reactie bij de Nederlandse burgers in hun land, dat tegen een recordtempo wordt omgevolkt, een van verwelkoming zou zijn kan je enkel concluderen dat ze hun zelfvernietiging omarmen.

Plaats een reactie

Delen