Uitgelicht

Welkom bij PAL: voor vrijheid, veiligheid en Vlaanderen

PAL

Net voor de jaarwisseling stellen we u vol trots het vernieuwde PAL voor, de opvolger van palnws.be. We leggen u graag uit waarom we met een nieuwe website komen en wat u van het nieuwe PAL mag verwachten.

De nieuwe website PAL.be zal helemaal rond de thema’s identiteit (Vlaanderen, onafhankelijkheid, woke), vrijheid, veiligheid en politiek opgebouwd zijn. Het zijn de thema’s waar we expertise in hebben. Ook in het blad zal de focus meer op die onderwerpen gericht worden.

Het oude PAL NWS was niet het juiste platform om duidelijk te maken waar we voor staan en daarom was het tijd voor deze nieuwe stap. Hetzelfde geldt overigens voor de app, die verdwijnt en u best meteen van uw telefoon verwijdert.

Vers bloed, verse rubrieken

De komende weken en maanden mag u een heleboel nieuwe rubrieken en gezichten verwachten, maar tot 8 januari werken we eerst nog de kinderziektes uit de website en gunnen we een aantal medewerkers nog wat rust. Vanaf dan schakelen we een versnelling hoger. Om naar uit te kijken!

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




2 gedachten over “Welkom bij PAL: voor vrijheid, veiligheid en Vlaanderen”

  1. Hopelijk vinden er een aantal thema’s ook aansluiting bij een jonger lezerspubliek. Opdat de 2 procent lezers onder de 40 jaar van het papieren ’t Pallieterken wat zou kunnen stijgen. Dat er nu ook gedacht wordt om de filmrubriek en andere cultuuritems te kortwieken zal er ook geen goed aan doen. Misschien nu nog de cartoons supprimeren. Wanneer zetten jullie de tekenaar(s) eens in de kijker? Vers bloed met dus nog meer thema’s waar jongeren zeker wakker van liggen (christenenvervolging bijvoorbeeld). Goe bezig…

Plaats een reactie

Delen