Eerste Pallieterke van 2024 nu online, donderdag in de winkel!
Uitgelicht

Eerste Pallieterke van 2024 nu online, donderdag in de winkel!

PAL

Een vernieuwde PAL.be, een nieuw jaar en nu ook het eerste Pallieterke van dit jaar, met een nieuw gezicht! Het is een nummer geworden waarin wordt vooruitgeblikt op wat ons in het woelige jaar 2024 allemaal te wachten zal staan.

Onze vaste columnisten zoals Jurgen Ceder en Karl Van Camp zijn uiteraard van de partij, maar trots stellen we ook een gloednieuwe aanwinst voor: Tommaso Bordoni. De aandachtige lezer kent de extravagante kleermaker nog van zijn interview vorig jaar in ’t Pallieterke. De minder aandachtige lezer leert hem kennen via zijn maandelijkse column, met video en podcast op PAL.

Bart Maddens en Karim Van Overmeire

De interviews deze week zijn absoluut niet te missen! Karim Van Overmeire, N-VA-schepen in Aalst en overtuigd Vlaams en rechts bestuurder, tevens medeauteur van het 70-puntenplan van het Vlaams Blok, blikt vooruit op de verkiezingen en eventuele samenwerking tussen Vlaams Belang en N-VA.

Ook politicoloog Bart Maddens (KUL) blikt vooruit. Waarover zullen de verkiezingen gaan? Speelt het communautaire een rol of gaat het toch vooral gaan over het cordon sanitaire?

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Plaats een reactie

Delen