Uitgelicht

Interviews, opinie en een metalfan van het Vlaams Belang… de nieuwe Pallieter is er!

PAL

In ’t Pallieterke van deze week naar goede gewoonte alweer veel interviews en opinie die u elders niet zult tegenkomen. Daarnaast ook een eerste kennismaking met PAL Academie en een dubbelinterview tussen Gennez en Hedebouw dat echt had kúnnen zijn.

Maar eerst de interviews natuurlijk. Deze keer gingen we langs bij Ortwin Depoortere, Kamerlid voor Vlaams Belang, voorzitter van de Kamercommissie Binnenlandse Zaken en, misschien interessanter, groot fan van heavy metal. We hadden het met hem over vrijheid, jongeren en veel meer.

Van de ene commissievoorzitter naar de andere, want ook bij Kristien Van Vaerenbergh van N-VA mochten we op de koffie. Dat de strijd voor de splitsing van Brussel-Halle-Vilvoorde op gerechtelijk vlak nog niet is gestreden en het Brusselse gerecht niet werkt.

Els Ampe

Een van de verrassingen van dit nummer, is ongetwijfeld de zeer gesmaakte gastcolumn van Vlaams Parlementslid Els Ampe over vrijheid. Een thema dat ons nauw aan het hart ligt.

Verder nog buitenland, Jurgen Ceder, Arthur Van Amerongen, Karl Van Camp, en de voorstelling van het nieuwe kind in de PAL-familie, zijnde de vzw PAL Academie. Maar om daar meer over te weten te komen, zal u toch ’t Pallieterke moeten kopen…

Veel leesplezier!

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Plaats een reactie

Delen