Golriz Ghahraman (LinkedIn)

Weekblad 't Pallieterke

Multicultureel rolmodel valt uit rol

Piet Van Nieuwvliet

Een donderslag bij heldere hemel in Nieuw-Zeeland, maar een die blijkbaar niet tot bij onze mainstreammedia hoorbaar was. Want ook in Nieuw-Zeeland stellen burgers zich de vraag of de multiculturele samenleving nu echt de verrijking heeft gebracht die door zovelen was beloofd. Neem nu het geval van Golriz Ghahraman. Die jongedame van 42 jaar is ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Piet is een auteur die voor 't Pallieterke al heel wat jaren op de teller heeft. Voor PAL NWS brengt hij vooral nieuws aan van gebeurtenissen binnen Europa. Daarbij trekken vooral onderwerpen als migratie en vrijheid zijn aandacht.

Delen