Travis Kelce en Taylor Swift (photonews)

Weekblad 't Pallieterke

Super Bowl-weekend

Wim Vanraes

In het vorige Amerika-artikel spraken we over de Super Bowl, de culminatie van een seizoen ‘American football’. De finale tussen de twee beste ploegen uit een groep van 32 uit de hele VS, vindt dit jaar plaats op zondag 11 februari. De San Francisco 49ers nemen het op tegen de regerende kampioen Kansas City Chiefs. ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Wim Vanraes (°1980, Sint-Niklaas) is getrouwd met een Amerikaanse en woont al bijna 20 jaar in New Jersey, VS. Van opleiding archeoloog, werkt Wim als leerkracht geschiedenis en klassieke literatuur, als professionele vertaler en als redacteur bij PAL NWS. Wim legt zich toe op nieuws uit de VS, geopolitieke ontwikkelingen, geschiedenis en religie, en heeft een kritische kijk op ‘woke’.

Delen