Joe Biden: "Meer dan 100 mensen gestorven aan COVID"

Joe Biden. Shutterstock

Asiel en Migratie

Democraten willen illegale migranten als kiesvee

Wim Vanraes

Het is sinds vorige week vrijdag een bewezen feit dat de Democratische Partij in de VS zoveel mogelijk illegalen wil voor electoraal gewin. Meer specifiek in Democratische staten en kiesdistricten. Toen Biden op 20 januari 2021 ingezworen werd als president, bestond een van zijn eerste presidentiële daden erin om een aantal ‘Executive Orders’ (EO’s) te ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wim Vanraes (°1980, Sint-Niklaas) is getrouwd met een Amerikaanse en woont al bijna 20 jaar in New Jersey, VS. Van opleiding archeoloog, werkt Wim als leerkracht geschiedenis en klassieke literatuur, als professionele vertaler en als redacteur bij PAL NWS. Wim legt zich toe op nieuws uit de VS, geopolitieke ontwikkelingen, geschiedenis en religie, en heeft een kritische kijk op ‘woke’.

Delen