Weekblad 't Pallieterke

Verkiezingsprogramma’s doorgelicht: ‘België eerst’ voor PVDA, Groen en Vooruit

Pepijn Demortier

De komende weken onderzoeken we de communautaire standpunten van de verschillende partijen. Beginnen doen we aan de linkerzijde van het politieke spectrum. Logischerwijs houden de linkse partijen meer vast aan België: zo kunnen ze zich makkelijker vasthechten aan het Franstalige grote broertje. PVDA en PTB zijn één en dezelfde partij, Ecolo en Groen werken nauw ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Pepijn Demortier studeerde filosofie aan de KU Leuven (cum laude) en als uitwisselingsstudent aan de Ludwig-Maximilians-Universität van München (summa cum laude). Hij is medeoprichter van het Custodes Instituut, en schreef eerder voor The European Conservative, The American Spectator, The Mallard UK en andere magazines.

Delen