Wie heeft de laatste jaren het best de Chinese belangen gediend?

PVDA-voorzitter Raoul Hedebouw. Photo News

Weekblad 't Pallieterke

Wie heeft de laatste jaren het best de Chinese belangen gediend?

Filip Van Laenen

Enkele linkse media deden verleden week nog maar eens een poging om de Chinese connectie met Vlaams Belang in de actualiteit te houden. Of de zaak ook in de ‘Dorpsstraat’ leeft en straks gevolgen zal hebben in het kieshokje, valt te betwijfelen. De veel belangrijkere vraag, namelijk welke politici de Chinese belangen het best verdedigen ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Filip Van Laenen (°1972, Bonheiden) studeerde burgerlijk ingenieur elektrotechniek en computerwetenschappen. Vandaag is hij Chief Architect bij een IT-bedrijf in Noorwegen. Filip tracht partijpolitieke dynamiek te begrijpen en volgt Scandinavië en technologie-innovaties op de voet. Grote fan van de kosmos.

Delen