Guido Dumarey hekelt verschillende behandeling dossiers Van Hool en Audi Vorst door politiek: “Zijn er twee soorten Belgen?”

Guido Dumarey hoopt de overname van Van Hool binnen te halen. Foto: Belga

Binnenland politiek

“Zijn er twee soorten Belgen?” Guido Dumarey hekelt verschillende behandeling dossiers Van Hool en Audi Vorst door politiek

Wannes Neukermans

Maandag bevestigde premier Alexander De Croo dat er komende vrijdag een taskforce samenkomt om de toekomst van de autofabriek van Audi in Vorst te bespreken. Op dezelfde dag werd busbouwer Van Hool officieel failliet verklaard. Ondernemer Guido Dumarey deed een nieuw bod op de busafdeling van Van Hool, maar stelt zich ook vragen bij de ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Wannes Neukermans (1999) volgt de Vlaamse en nationale politiek op de voet, met een uitgesproken belangstelling voor communautaire thema's.

Delen