Uncategorized

SCEPTR wordt PAL NWS

PAL

Een dikke 4 jaar na de lancering op 8 december 2016, wordt SCEPTR omgedoopt tot PAL NWS. Tegelijk krijgt ook weekblad ’t Pallieterke een plaats op de nieuwe website. Daarmee hoopt Uitgeverij ’t Pallieterke een volwaardig alternatief te kunnen bieden voor de grote mediagroepen, die zich vrijwel exclusief richten op de politiek-correcte thema’s.

PAL NWS is een nieuwe stap in het proces van vernieuwing – zowel vormelijk als inhoudelijk – dat gaande is bij ’t Pallieterke. Het blad steekt sinds november in een nieuw kleedje en heeft sinds 1 januari dit jaar met Wim De Smet ook een nieuwe hoofdredacteur. De Smet volgde daarmee Karl Van Camp op, die 10 jaar hoofdredacteur was. Van Camp blijft in een andere functie actief bij ’t Pallieterke.

Samen sterk

Met het online samengaan van SCEPTR en ’t Pallieterke zal PAL NWS een unieke combinatie kunnen bieden van nieuws, opinie, analyse en satire. De komende weken en maanden zal de redactie bovendien nog verder worden uitgebreid.

Tot slot zijn er de vele lezers die SCEPTR de afgelopen jaren steunden en nog altijd steunen. Dankzij hen wisten we uit te groeien tot wat het vandaag is geworden. Al deze mensen zullen in de loop van de maand februari een bericht ontvangen met een aanbod om gratis kennis te maken met weekblad ’t Pallieterke.

Wie niet kan wachten en benieuwd is naar wat ’t Pallieterke te bieden heeft, kan nu al een abonnement kopen via de onderstaande pagina.

https://redactie.palnws.be/onze-abonnementen/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Plaats een reactie

Delen