Strafpleiter en FvD Eerste Kamerlid Theo Hiddema - Foto: PALNWS

Strafpleiter en FvD Eerste Kamerlid Theo Hiddema - Foto: PALNWS

Uncategorized

Strafpleiter Theo Hiddema in de bres voor Thierry Baudet

Niels Geerinck

Forum voor Democratie voorzitter en lijsttrekker Thiery Baudet krijgt op sociale media heel wat steun na een erg vreemd incident gisteren. Zo ook van de bekende strafpleiter en persoonlijke vriend Theo Hiddema. Die springt maar al te graag in de bres voor zijn oud-partijvoorzitter.

Het vertoon van donderdagavond zindert nog na op sociale media. Baudet was te gast in het praatprogramma Jinek maar verliet diezelfde avond nog meteen de studio. Baudet en diens persoonlijke omgeving en achtergrond werden tijdens het programma door het slijk gehaald. Na afloop werd op sociale media meteen duidelijk dat menig kijker het vitriool dat op hun beeldbuis was te zien, niet kon smaken. Zowel voor- en tegenstanders vonden het niet kunnen hoe hij werd aangepakt.

Zo reageerde ook de bekende strafpleiter en voormalig Tweede Kamerlid voor het Forum voor Democratie Theo Hiddema. Hij laat weten dat het vertoon van de media tegenover Baudet ronduit onmenselijk was.

De aantijgingen van racisme jegens zijn ex-voorzitter zijn totaal uit de lucht gegrepen vindt hij. “Wat Thierry gisteren bij Jinek is overkomen is ronduit zielig én mensonterend. Hij is geen racist. Ik weet dat als geen ander”, aldus Hiddema.

De strafpleiter laat ook weten dat de redactie van het praatprogramma meer tijd moet investeren het correct brengen informatie. Dit omdat het praatprogramma beweerde dat Hiddema zijn Tweed Kamerlidmaatschap had neergelegd omdat hij zogezegd persoonlijk in de clinch lag met Baudet. “Mijn vertrek uit de Tweede Kamer komt door mijn weerzin tegen de eindeloze racismedebatten die men daar verzag. Ik wilde weer volop genieten van mijn strafrechtpraktijk. Ik blijf FvD steunen. Thierry Baudet verdient een klinkende overwinning! “, voegt hij er lustig aan toe.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Niels Geerinck (1994) koestert een passie voor de binnen- en buitenlandse (geo)politiek. Zijn interessegebied richt zich in het bijzonder naar de politieke en culturele tendensen in de Hongaarse, Angelsaksische en Scandinavische sferen. Cultuur- en boekenliefhebber.

Plaats een reactie

Delen