Het lichaam spoelde aan nabij Kruibeke -Afbeelding: Shutterstock

Het lichaam spoelde aan nabij Kruibeke -Afbeelding: Shutterstock

Uncategorized

Aangespoeld lichaam in Bazel: mogelijk afrekening

Niels Geerinck

Zaterdag spoelde een lichaam aan in Bazel nabij Kruibeke, het werd opgevist uit de Schelde. Het gaat mogelijks om een man met de Nederlandse identiteit die slachtoffer werd van een afrekening in het drugsmilieu.

Het Parket van Oost-Vlaanderen wil nog niet te veel lossen omtrent de zaak. Er loopt nog steeds een onderzoek sinds de ontdekking zaterdag. “Er loopt een onderzoek om het aangetroffen lichaam te identificeren en naar de omstandigheden van het overlijden. Hiervoor werd een wetsarts aangesteld die ter plaatse ging, samen met het afstappingsteam en het labo. Het onderzoek loopt nog volop.”, aldus Frank Van De Sijpe, de woordvoerder van het parket.

Volgens sommige stemmen zou het gevonden lichaam een man met Nederlandse nationaliteit zijn. Het slachtoffer dook ook al op in andere onderzoeken. Waarschijnlijk werd hij het slachtoffer van een afrekening in het criminele milieu.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Niels Geerinck (1994) koestert een passie voor de binnen- en buitenlandse (geo)politiek. Zijn interessegebied richt zich in het bijzonder naar de politieke en culturele tendensen in de Hongaarse, Angelsaksische en Scandinavische sferen. Cultuur- en boekenliefhebber.

1 gedachte over “Aangespoeld lichaam in Bazel: mogelijk afrekening”

Plaats een reactie

Delen