Vader vermoordt dochters van 5 en 8 jaar in Waardamme

Illustratie: Shutterstock

Uncategorized

Eigenaar laat lichaam overleden man in zijn huis liggen

Wijnand Meeus

In Fontaine-Valmont, in Henegouwen, is woensdagochtend een 71-jarige man gevonden die al enkele weken dood was. Eigenaardig is dat de eigenaar van het pand op de hoogte was van de dood van de man, maar dit niet aangaf bij de autoriteiten.

De plaatselijke politie van Fontaine-Valmont werd woensdagmorgen opgeroepen naar een huis in de Hornetstraat. Daar troffen ze het levenloos lichaam van een 71-jarige man aan op een bed. De man zou vermoedelijk al enkele weken dood zijn, de eigenaar van het pand was daarvan op de hoogte, maar gaf dit niet aan.

“Het is heel eigenaardig omdat de eigenaar van het pand, een kennis van het slachtoffer, op de hoogte was van de dood van de 71-jarige man, maar met het lijk in zijn huis bleef wonen”, klinkt het bij het parket van Charleroi.

Er werd een onderzoek aangevat om de doodsoorzaak van de man vast te stellen. Het is nog niet duidelijk of het om een natuurlijke dood gaat. “De doodsoorzaak zal bepalend zijn voor de volgende stappen in het onderzoek.” 

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wijnand Meeus is een scout in hart en nieren met een grote passie voor recht. Voor PAL NWS volgt hij mee justitie en binnenlandse politiek.

Plaats een reactie

Delen